Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Περί συναντήσεων , ενεργειών και καταγγελιών ο λόγος

Περί  συναντήσεων , ενεργειών και καταγγελιών  ο λόγος


Καλές είναι οι συναντήσεις  αλλά όταν δεν υπάρχει καμία απολύτως προετοιμασία γι αυτές,  δηλαδή πάμε για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε  και να ανεβάσουμε μια φωτογραφία , το αποτέλεσμα αυτής αλλά και των ενημερώσεων σας είναι να λέτε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τις προηγούμενες  .

Τiς πρόσφατες απαντήσεις του Υπουργού κ. Πανούση σε ερώτηση 39 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στην αναφορά του βουλευτή της ΝΔ κ.  Ανδριανού , το προεδρείο της Ομοσπονδίας  πριν πάει  στην συνάντηση τις έλαβε  υπόψη ???

Υπήρξε κάποια προετοιμασία σε επίπεδο προτάσεων , λαμβάνοντας υπόψη  τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από την τελευταία συνάντηση του Μαΐου ???

Ποία τα αποτελέσματα τελικά τις συνάντησης , αφού όλα είναι ίδια ???

Θα διαχειρίζεστε την κατάσταση όπως θέλετε εσείς και κλιθούμε στο τέλος  όταν αυτή φτάσει  σε αδιέξοδο θα μας φωνάξετε να βάλουμε πλάτη ???

Λειτουργούν τελικά τα συλλογικά όργανα της Ομοσπονδίας  ???

Η αποφασίζουν τελικά 4 με 5 άτομα για τις τύχες όλων ???

Έχετε  την έγκριση  των Σωματείων για τον τρόπο που διαχειρίζεστε την υπάρχουσα κατάσταση χωρίς να ενημερώνεται  κανένα  ???

Αν ναι,  από ποια Σωματεία ???

Καλές επίσης οι καταγγελίες  για συναδέλφους Συμβασιούχους Πυροσβέστες σε επιλεγμένες υπηρεσίες , αλλά όταν δεν γνωρίζει το συνδικαλιστικό όργανο τη νομοθεσία που είναι σε ισχύ πλέον για τις  κλαδικές συμβάσεις , όταν δεν ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα Σωματεία και όταν δεν μπορεί  να συνεργαστεί με τα Σωματεία μέλη της , υπάρχει σοβαρό θέμα …

 Γιατί από τέτοιου είδους ενέργειες  εκτίθεστε  και μαζί εκθέτετε  Σωματεία και τελικά ο μόνος χαμένος είναι ο κόσμος που εκπροσωπούμε  …

Τι θα κάνετε με τις  καταγγελίες και τα Σωματεία τα οποία εσκεμμένα στοχοποιήσατε για τους δικούς  προσωπικούς λόγους  ???

Και κάτι τελευταίο θα μας εξηγήσετε τους λόγους εναλλαγής  του υπογράφοντος  Γενικού Γραμματέα με τον  Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα ???

Αν συνεχίσετε να λειτουργείται με αυτό τον τρόπο στο τέλος θα μείνετε μόνο εσείς οι 4 , 5 που  διαχειρίζεστε την Ομοσπονδία τώρα  !!!