Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Μια πορεία, 2.500 ένστολοι, ένας γάιδαρος επικεφαλής της πορεία, μια συμβολική κίνηση και ένα μήνυμα

Δεν θέλει κόπο ... θέλει τρόπο 







Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πορεία των ενστόλων στη Βουλή.
Την αντίθεσή τους στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, εξέφρασαν περίπου 2.500 πυροσβέστες, αστυνομικοί και λιμενικοί από όλη την Ελλάδα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Κολοκοτρώνη, έξω από την Παλαιά Βουλή.


Ένα γάιδαρο προσπάθησαν να βάλουν στην κεφαλή της πορείας των ενστόλων, οι Πενταετής και Εποχικοί Πυροσβέστες που έκαναν πάλι τη διαφορά  και τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας με μια συμβολική τους κίνηση, φέρνοντας  μαζί τους  ένα γαϊδουράκι  μια αφίσα που είχαν τοποθετήσει πάνω στη ράχη του με ένα μήνυμα προς τους αποδέκτες . 



«Κύριοι, η γαϊδουρινή υπομονή μας έχει τελειώσει» έγραφε μια αφίσα που είχαν τοποθετήσει περνώντας ένα μήνυμα   αντίθεσής τους στα σχέδια της κυβέρνησης. .




Ο γαϊδαράκος, μεταφέρθηκε με κατάλληλο τρέιλορ στην παλαιά Βουλή, και από ‘κει ξεκίνησε τη σύντομη «πορεία του» μέχρι την οδό Κανάρη. Στην συμβολή της Κανάρη με την Ακαδημίας όμως, οι ένστολοι που περιφρουρούσαν την πορεία σταμάτησαν άδοξα την ηρωική προσπάθεια του γαϊδάρου των (άλλων) ενστόλων να προσεγγίσει την εθνική αντιπροσωπεία


Παρόλα αυτά, πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο της συγκέντρωσης ο γάιδαρος εντοπίστηκε στην οδό Ακαδημίας από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε μαζί με τον οδηγό του οχήματος στην τροχαία Αττικής.




Μάλιστα, ο γάιδαρος... συνελήφθη και οδηγήθηκε στην τροχαία, προφανώς για  εξακρίβωση στοιχείων, παρακώλυση συγκοινωνιών και για τροχαία παράβαση.









Πηγή Βίντεο :  youtube. / enikos.gr

ΦΩΤΟ : cnn.gr 

Πηγή : enikos.gr