Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Στο κρατητήριο ο πρόεδρος των συμβασιούχων - πενταετών πυροσβεστών για ανάρτηση πανό κατά Τόσκα και ΣΥΡΙΖΑ - Τόση Δημοκρατία πια;





Η πλέον ενδεδειγμένη μορφή διαμαρτυρίας ποινικοποιείται;

Πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr συνελήφθη από αστυνομικούς του 
τμήματος Μεγάρων ο πρόεδρος του τοπικού ΕΚΑ και πρόεδρος του πανελλαδικού σωματείου πενταετών και συμβασιούχων πυροσβεστών, Κώστας Παπαντώνης, για ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας αναφορικά με την κυβερνητική αγνόηση των προβλημάτων τόσο της υποβαθμισμένης περιοχής, όσο και για το εποχικό ή με συμβάσεις ορισμένου χρόνου πυροσβεστικό προσωπικό που εκπροσωπεί.



Η ανάρτηση των πανό έγινε για την υποδοχή μεγάλου αριθμού υπουργών για το έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο στην Ελευσίνα. Ο κ. Παπαντώνης έχει ήδη οδηγηθεί στο κρατητήριο.

Σήμερα κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, οι εργασίες θα ανοίξουν με ομιλία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και στη συνέχεια θα μιλήσουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Νίκος Τόσκας, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.

Στις συνεδρίες της Κυριακής θα τοποθετηθούν, οι υπουργοί, Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Ακόμη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.



Πηγή : bloko.gr