Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ .... σχετικά με τη συζήτηση των αγωγών του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και την καταβολή του υπολοίπου ποσού των 50 Ευρώ για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων ... μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου


Αθήνα, 30 Ιουλίου 2018






ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΘΕΜΑ : Συζήτηση των αγωγών για τη διεκδίκηση του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας. 
---------------------------
Όπως ήδη γνωρίζετε από προηγούμενο ενημερωτικό μου σημείωμα (Μάρτιος του 2018), οι αγωγές που άσκησα κατά του Ελληνικού Δημοσίου στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών για τη διεκδίκηση του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας, πρόκειται να συζητηθούν στις 11 Οκτωβρίου 2018.
Για την κάλυψη των άμεσων και αναγκαίων δικαστικών εξόδων, όπως είχα εγγράφως επισημάνει στο αρχικό ενημερωτικό μου σημείωμα το 2014, απαιτείτο για έκαστο των προσφευγόντων, η καταβολή του ποσού των εκατό (100) Ευρώ, το οποίο μοιράστηκε σε δύο (2) δόσεις και συγκεκριμένα το ποσό των 50 Ευρώ καταβλήθηκε πριν την κατάθεση της αγωγής προς κάλυψη των εξόδων κατάθεσης, εισφορών υπέρ τρίτων και κοινοποιήσεις με δικαστικό επιμελητή, και το υπόλοιπο ποσό των 50 Ευρώ, όπως είχα επισημάνει, είναι να  καταβληθεί  πριν την συζήτηση της αγωγής στο Δικαστήριο, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του δικαστικού ενσήμου (αγωγόσημου) και της συζήτησης της αγωγής.
Με βάση τα ανωτέρω, παρακαλώ τους προσφεύγοντες/ενάγοντες όπως μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2018 να επιμεληθούν της καταβολής του υπολοίπου ποσού των 50 Ευρώ. Η καταβολή του ποσού αυτού μπορεί να γίνει είτε με ταχυδρομική επιταγή με τα εξής στοιχεία : Δήμητρα Ντούμπα, δικηγόρος, οδός Χέϋδεν αρ. 4, Αθήνα με Τ.Κ.: 10434, είτε δια κατάθεσης αυτού σε τραπεζικό μου λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Εθνική Τράπεζα με αιτιολογία εξόφληση δικαστικών εξόδων. Όποιος από τους προσφεύγοντες/ενάγοντες επιθυμεί να προβεί σε τραπεζική κατάθεση του ποσού, παρακαλώ όπως επικοινωνεί μαζί μου μέσω email στο douba@otenet.gr προκειμένου να αποστείλω τον αριθμό λογαριασμού.
Τέλος, σας ενημερώνω ότι οι αγωγές για την διεκδίκηση των επιδομάτων/δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας έχουν ήδη κατατεθεί και έχουν ήδη δοθεί σε δικαστικό επιμελητή για την επίδοση τους στο Ελληνικό Δημόσιο για την έναρξη της νόμιμης τοκοφορίας.


Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία μας.

                Με εκτίμηση,
                                                                                                                                                                                       Δήμητρα Ντούμπα
                                                                                                                                                                         Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω