Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο - Πανελλαδικής Ένωσης Σωματείων Πενταετών Πυροσβεστών και Πυροσβεστών

Ευχαριστήριο - Πανελλαδικής Ένωσης Σωματείων Πενταετών Πυροσβεστών και Πυροσβεστών  


«Συμβούλια μεταθέσεων Π.Π.Υ. και Πυρονόμων Αρχιπυροσβεστών Πυροσβεστών»

Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που δείξατε στους συνδυασμούς μας  στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του κλάδου των Πενταετών Πυροσβεστών και των Μονίμων Πυροσβεστών (πρώην Πενταετών Πυροσβεστών) και για την προάσπιση των συμφερόντων τους. Ο  συνδυασμός με την επωνυμία  «Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών» πήρε την πρώτη θέση με 1295 ψήφους έναντι της 2ης ΠΟΠΥΣΥΠ με 1042 ψήφους.

Ο  συνδυασμός με την επωνυμία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που στηρίχθηκε από την Πανελλαδική Ένωση Πυροσβεστών πήρε τη δεύτερη θέση 1545 ψήφους και εκλέγει ένα εκπρόσωπο .

Ο Συνδυασμός που στηρίζεται από τουλάχιστον 20 και πλέον Σωματεία του κλάδου μας, πέρα από «ταμπέλες»,  αυτοσκοπός ήταν και  είναι η στήριξη των νόμιμων, δίκαιων και ορθών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.

Σας  εγγυόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, κόντρα στο κλίμα πόλωσης που τεχνηέντως δημιουργείται . 

Ο Συνδυασμός δεν έχει κομματικές αποχρώσεις, δεν αποτελεί κομματική επιλογή αλλά αποτελεί δύναμη ενότητας των εργαζομένων και μόνο.

Κινούμασταν πάντα για το όφελος όλων των συναδέλφων, αυτό θα κάνουμε και τώρα. 

‘Όπως στις εκλογές των Π.Π.Υ το 2016  όπου μας αναδείξατε  πρώτους στην προτίμηση σας με ποσοστά αντίστοιχα 61,29%  έναντι  38,71 % ΠΟΠΥΣΥΠ ,  το 2018  με 58,35%  έναντι 30,75% των Αντιπροσωπευτικότερων της ΠΟΠΥΣΥΠ  …  ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ  το 2021 ο Συνδυασμός  Πανελλαδική Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών, έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των συναδέλφων με ποσοστό 51,5 %  , με δεύτερη  των Αντιπροσωπευτικότερων της ΠΟΠΥΣΥΠ και ποσοστό 42,2 % .

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των ανθρώπων  που έμαθαν να παλεύουν την ζωή και δεν ξεχνούν από που ξεκίνησαν,  είναι η αυτογνωσία γιατί  (οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι ακριβώς έκανες  και είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους έκανες να αισθάνονται )  ... «Η ζωή πάντα επιστρέφει συμπεριφορές …

Ως επικεφαλής του συνδυασμού θέλω ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσω  για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλατε και τη στήριξη σας .

Με τιμή  Παπαναστασίου Ιωάννης