Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ανεπανάληπτες εικόνες από την Πανελλαδική Κινητοποίηση των Πυροσβεστών όλων των κατηγοριών έξω από το νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας





Λίγες μέρες μετά τη λήξη μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου με πολλά προβλήματα και μεγάλες  καταστροφές, για την επίλυση αυτών , όλες οι κατηγορίες των Πυροσβεστών  έχουμε έρθει στην Αθήνα απ' όλη την Ελλάδα, να διαμαρτυρηθούμε για όλες αυτές τις εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την πορεία του Πυροσβεστικού Σώματος, και να ζητήσουμε την ενίσχυση από νέα μας πολιτική μας ηγεσία και στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας  ............... Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν ήταν ανεπανάληπτη !!!

Δακρυγόνα, Χημικά, Χειροβομβίδες κρότου λάμψης, Αύρες και εκτόξευση νερού ...  Σε ποιους ??? Σ όλους αυτούς  που με αυτοθυσία έδωσαν το καλοκαίρι τη μάχη στα μέτωπα των πυρκαγιών όλης της χώρας. Τους Πυροσβέστες στους οποίους  ο Πρωθυπουργός  έδινε συγχαρητήρια το καλοκαίρι .



































Σαν Σωματείο μαχόμενο όλα αυτά τα χρόνια, που συμμετείχε στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας ,  καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές σε μια ειρηνική  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που σκοπό είχε το διάλογο με την πολιτική ηγεσία, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το φετινό δύσκολο καλοκαίρι  .
Και ζητούμε να ανοίξει ο διάλογος ώστε  να ακουστούν οι θέσεις μας και οι προτάσεις