Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Στήριξη του Συνδυασμού Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων

Μήνυμα στήριξης του επικεφαλή του Συνδυασμού Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών Παπαναστασίου Ιωάννη




Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες 


Σας ενημερώνουμε  οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων  θα πραγματοποιηθεί  ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ μέσω του προσωπικού  email σας , η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για τη συνέχιση των προσπαθειών σε όλα τα επίπεδα . 

Ως επικεφαλής και υποψήφιος του συνδυασμού  Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών  για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης συνθηκών εργασίας στον κλάδο μας, αλλά και την επίλυση θεμάτων που αφορούν μεταθέσεις  - αποσπάσεις, με γνώμονα την προάσπιση συμφερόντων των συναδέλφων, ζητώ τη Πανελλαδική στήριξη του συνδυασμού μας.

Σας εγγυόμαστε από πλευράς μας, ότι θα αγωνιστούμε και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των συναδέλφων Πενταετών Πυροσβεστών, κόντρα σε κάθε κλίμα πόλωσης .

Σας γνωρίζουμε ότι ο συνδυασμός μας Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών δεν έχει κομματικές αποχρώσεις, δεν αποτελεί κομματική επιλογή, αλλά δύναμη ενότητας των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος  .

Στην  προσπάθεια μας αυτή, για την επιλύσει ζητημάτων και προωθήσει πρωτοβουλιών  σας θέλουμε  δίπλα μας . 


Με εκτίμηση ο επικεφαλής του Συνδυασμού 


Παπαναστασίου  Ιωάννης