Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ  
&  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ 
Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης 
& Συμβασιούχων Πυροσβεστών
Πειραιώς και Βούλγαρη 1 - Ομόνοια - Τ.Κ. 104 37
Τηλ. 6948 401282   Φαξ: 2510 611302    email : ipapanast@gmail.com

Αθήνα  28/08/2015  

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                                                                                                           
Στα πλαίσια συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, ο κ. Παπαναστασίου Ιωάννης επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ  &  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ παρουσία 19 προεδρείων Σωματείων από όλη την Ελλάδα που στηρίζουν την κίνηση , συναντήθηκε στις 26 Αυγούστου 2015  με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Αντώνη Συρίγο, Γιώτα Κοζομπόλη και Χαρά Καφαντάρη, καθώς και με τους Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, Γιώργο Βουλτσιούδη , Τάσο Μανιάτη και Βαγγέλη Σάρα του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη συνάντηση ο επικεφαλής του συνδυασμού έθεσε το θέμα της Ομογενοποίησης και τα  προβλήματα που δημιουργούνται από την τριχοτόμηση του προσωπικού . Σημειώνοντας ότι οι όποιες διαφοροποιήσεις  του προσωπικού λειτουργούν ως τροχοπέδη στην πρόοδο του Πυροσβεστικού Σώματος και στην αποτελεσματικότητα αυτού. 

Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα , έγινε επίσης εκτενή αναφορά ανά περίπτωση από τον επικεφαλή , στη συζήτηση μετείχαν όλοι οι παραβρισκόμενοι συνάδελφοι με συνεχείς τοποθετήσεις επί των θεμάτων  που απασχολούν τον κλάδο αλλά και τους ιδίους προσωπικά , αναλύοντας έτσι  όλες τις πτυχές των προβλημάτων.

Κατατέθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού  και ζητήθηκε επιπλέον να αποσταλεί ένα περιληπτικό υπόμνημα όλων αυτών , ώστε να συμπεριληφθούν στις προτάσεις του Τμήματος των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , οι οποίες θα προωθηθούν άμεσα μετά εκλογές στους αρμόδιους φορείς προς υλοποίηση  . 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκαν   έναντι  όλων των συναδέλφων ότι  θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις και θα τηρηθούν αυτές στο ακέραιο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές . 

Για την Α.Π.Π.Υ.Σ. & τα Σωματεία που στηρίζουν το συνδυασμό ο Επικεφαλής του Συνδυασμού & μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.



Παπαναστασίου  Ιωάννης

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ