Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση μελών του Σωματείου μας για τις δικαστικές διεκδικήσεις και εξελίξεις

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΡΑΚΗΣ      &  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΝΟΜΙΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗ  :(246/03  1924 ΕΜ 278/03) ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΔΙΕΥΘYΝΣΗ :  ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ       Τ.Κ 69100                     
 ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ :   2510 611302   

 Blog : pyrosvestesamth.blogspot.gr   
E mail : ipapanast@gmail.com




ΑΡ.  ΠΡΩΤ :  490                    ΚΟΜΟΤΗΝΗ :  12/10/2018

ΠΡΟΣ :  Μέλη του Σωματείου

ΘΕΜΑ : Ενημέρωση μελών για τις δικαστικές διεκδικήσεις και εξελίξεις 






Το τρέχων διάστημα του μηνός  Οκτωβρίου, έχουν  συμπέσει  ημερομηνίες εκδίκασης πολλών  υποθέσεων , που αφορούν χρόνια εργασιακά θέματα που εκκρεμούν για τα οποία έχουμε κινηθεί δικαστικά . 

Ως  Σωματείο όλα αυτά τα χρόνια  παρακολουθούμε την πορεία όσων αγωγών έχουν ασκηθεί από συναδέλφους μέλη μας  μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την έκδοση απόφασης. 

 Σας γνωρίζουμε 

Την Πέμπτη  11 Οκτωβρίου 2018 παρευρεθήκαμε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών όπου συζητήθηκαν οι 16 αγωγές οι οποίες ασκήθηκαν τον Απρίλιο του 2014,  για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας . 


Για  έκδοση αποφάσεων θα αναμένουμε διάστημα  3-4 μηνών.


Την Παρασκευή  12 Οκτωβρίου 2018 παρευρεθήκαμε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών όπου συζητήθηκαν οι αιτήσεις ακύρωσης που ασκήθηκαν από τους  συναδέλφους ως   τριετής το 2017, για την εφαρμογή του νομού και σήμερα  για την διεκδίκηση αναδρομικών αφού έχουν πλέον ενταχθεί στο μόνιμο προσωπικό και έχει εφαρμοστεί ο νόμος .

Για  έκδοση αποφάσεων θα αναμένουμε διάστημα  3-4 μηνών.


Για την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 είχε ορισθεί ως  ημερομηνία συζήτησης της Αίτησης ακύρωσης στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, για την ηλικιακή διάκριση  των 5ετων  άνω των 40 ετών .

Η συγκεκριμένη υπόθεση  έχει πάρει αναβολή για να συζητηθεί στις 18 Μαρτίου 2019 .

Το διάστημα αυτό που θα μεσολαβήσει  για την εκδίκαση ή την έκδοση αποφάσεων, θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα δικηγορικά γραφεία που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις και θα ενημερωθείτε  για την όποια εξέλιξη με νεότερο έγγραφο .