Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ενημέρωση μελών για της προθέσεις της Υπουργού και τις εξελίξεις για 24ωρο απορρόφηση επιλαχόντων και συμβασιούχους

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΡΑΚΗΣ      &  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΝΟΜΙΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗ  :(246/03  1924 ΕΜ 278/03) ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΔΙΕΥΘYΝΣΗ :  ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ       Τ.Κ 69100                 
ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ :   2510 611302   
Blog : pyrosvestesamth.blogspot.gr   
E mail : ipapanast@gmail.com





ΑΡ.  ΠΡΩΤ :  566                                                                              ΚΟΜΟΤΗΝΗ :  17/01/2019

ΠΡΟΣ : Μέλη του Σωματείου 


ΘΕΜΑ :  Ενημέρωση μελών για 24ωρο απορρόφηση επιλαχόντων και συμβασιούχους

Σας γνωρίζουμε ότι, χθες το Αρχηγείο επανήλθε με έγγραφό του προς την ΓΔΟΕΣ για την έγκριση πιστώσεων που αφορά το 24ωρο και την ένταξη αυτών στο  τακτικό στον προϋπολογισμό του ΠΣ του 2019 .
Μετά  από επικοινωνία κυβερνητικού βουλευτή με την Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κα, Γεροβασίλη στην Βουλή κατά την χθεσινή συνεδρίαση στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης  της Κυβέρνησης, μας ενημέρωσε ότι, το θέμα του 24ωρου εντός εβδομάδας ή το αργότερο την αρχή  της ερχόμενης  εβδομάδας θα έχει διευθετηθεί, όσον αφορά την έκκριση των πιστώσεων,  για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός του Ιανουαρίου . 
Για το θέμα της απορρόφησης των  επιλαχόντων ως ΠΠΥ είναι επίσης σε εξέλιξη η διαδικασία που αφορούν τις πιστώσεις, επίσης αναζητούνται λύσεις από τους νομικούς και για τους συμβασιούχους που δεν είναι στον πίνακα επιλαχόντων,  πρόθεση της Υπουργού αλλά και του Αρχηγού  είναι να βρεθεί λύση για το σύνολο τον συναδέλφων .
Επίσης μεταβιβαστικέ ξανά το αίτημα μας, για συνάντηση με την Υπουργό το οποίο εκκρεμεί, ώστε να υπάρξει ενημέρωση εφ όλης της ύλης,  αλλά και ανάλυση των προτάσεων που καταθέσαμε προς επίλυση θεμάτων τα οποία είναι σε εξέλιξη.
Από ενημέρωση μας αναμένετε το ραντεβού να πραγματοποιηθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου .
Άλλωστε ισχύουν οι δηλώσεις της κα. Γεροβασίλη για επίλυση όλων των εργασιακών θεμάτων που αφορούν το προσωπικό του ΠΣ, πριν την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου . 
Είμαστε σε συνεχή επαφή και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε .

                                                                        Με τιμή για το                                                                 
                                                     Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   H  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                                             ΑΣΤΡΟΥΔΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ            κιν.  6948401282  & *750942                                                                        κιν. 6956306588