Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Επιστολή Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. Προς Υπουργό Προ. Πο. κ. Κικίλια Βασίλειο Για Προγραμματισμό

Συνάντησης
Αριθ. Πρωτ: 519
Αρ. Σελίδων: 2
Αθήνα: 12.11.2014
Προς :
Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
κ.Κικίλια Βασίλειο
Κοινοποίηση :
1)Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας
κ. Τσόκα Σεραφείμ
2)Αρχηγό Π.Σ. - Αντιστράτηγο κ. Παπαγεωργίου Βασίλειο
3)Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Θέμα: “Προγραμματισμός Συνάντησης”

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Έχοντας παρέλθει η αντιπυρική περίοδος του 2014 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία όπως επιβεβαιώθηκε τόσο από πλευράς σας όσο και δια στόματος του Πρωθυπουργού, επανερχόμαστε προκειμένου να συζητήσουμε τα εργασιακά προβλήματα που ταλανίζουν τους Πενταετείς και Συμβασιούχους Πυροσβέστες τα οποία παραμένουν άλυτα δυσχαιρένοντας το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και τη ζωή και την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.
Κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήσατε τόσο τον Αύγουστο με την Ομοσπονδία μας όσο και σε σταθμούς και υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος ανά την Ελλάδα, δεσμευτήκατε ότι μετά το πέρας της αντιπυρικής περιόδου θα βοηθήσετε να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν μέσα από διάλογο.
Οι Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης και οι Συμβασιούχοι, έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους συμβάλλοντας στο να εξελιχθεί επιτυχώς η αντιπυρική περίοδος. Ωστόσο, τα εργασιακά τους προβλήματα παραμένουν πολλά και σοβαρά και χρήζουν άμεσης παρέμβασης ώστε να επιλυθούν.
Παρακαλούμε όπως προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατόν μια συνάντηση μαζί μας με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα αυτά.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Με εκτίμηση
Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος
Τηλ: 6974709262

Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Βλαχογεώργος Γ. Αλέξανδρος
Τηλ: 6972490180