Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Επισημοποιήθηκε πριν από μία ώρα η παραμονή και των τριών αρχηγών, Εν αναμονή κρίσεων



Οριστικοποιήθηκαν και επίσημα πλέον οι πληροφορίες του bloko.gr περί της πολιτικής απόφασης για αμετάβλητη κατάσταση στην κορυφή των ηγεσιών και των τριών Σωμάτων Ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ανακοινώθηκε

επίσημα στους αρχηγούς της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού ότι συνεχιζουν να ηγούνται των υπηρεσιών τους. Θυμίζουμε, ότι το βράδυ της Δευτέρας κι αφού νωρίτερα εσφαλμένα είχαμε γράψει περί της σύγκλισης ΚΥΣΕΑ, σημειώνανε τα εξής: " κατά τους κανονισμούς επειδή οι αρχηγοί διανύουν θητεία, δεν χρειάζεται η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για την παραμονή τους, παρεκτός εάν αυτή έχει λήξη.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που οι πληροφορίς του bloko.gr σημειώνουν ότι συνέβη, ήταν η απόφαση του Μαξίμου, μετά απο συνεννόηση με τον κ. Καμμένο, αναφορικά με την παραμονή ή όχι των αρχηγών, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθούν οι διαδικασίες των κρίσεων στους βαθμούς.

Και οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως δια αυτής της διαδικασίας ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη και αυτής της κυβέρνησης στα πρόσωπα και των τριών αρχηγών.

Οι κρίσεις αναμένεται  να ξεκινήσουν στην Αστυνομία την Τετάρτη, καθώς προέχει ο καθορισμός του νέου υπαρχηγού και των αντιστράτηγων του Στρατού, προκειμένου δύο από αυτούς, να κρίνουν μαζί με τον κ. Τσακνάκη τους αντιστράτηγους της Αστυνομίας. Στην Πυροσβεστική οι κρίσεις όπως έχουμε ήδη γράψει, αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή."



Στην Κατεχάκη πάντως δεν προσήλθαν ακόμα οι στρατηγοί του Στρατού για να ξεκινήσουν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

.Πηγή ; bloko.gr