Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... Εν αναμονή, της απόφασης από το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και της διαταγής για τις ιατρικές εξετάσεις από το Α.Π.Σ. που προηγούνται της προσλήψεως των Συμβασιούχων Πυροσβεστών






Αναμένεται σε πρώτη φάση εντός εβδομάδας, η  προφορική ενημέρωση  του ΣτΕ για την απόφαση του, η οποία θα αφορά την πρόσληψη των Συμβασιούχων Πυροσβεστών για τη φετινή αντιπυρική περίοδο 2016, αλλά και τα έτη 2017 - 2018,  δηλαδή την ανανέωση της 3ετίας για πέντε μήνες .
Και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου του νέου Π.Δ. από το ΣτΕ , την οποία περιμένει το Αρχηγείο, για την έκδοση της διαταγής για τις υγειονομικές εξετάσεις που προηγούνται  της προσλήψεως τους.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας από το ΣτΕ θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και το μέλλον των ανανεώσεων, αναλόγως των παρατηρήσεων, εφόσον αυτές υπάρξουν  .
Εν αναμονή λοιπών της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου από το ΣτΕ και των άμεσων ενεργειών που απαιτούνται για την πρόσληψη των Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Ευελπιστούμε,   ότι θα προλάβουμε αυτή τη φορά τις ημερομηνίες, ώστε η 1η Ιουνίου να είναι και η ημέρα έναρξης της πρόσληψής - εργασίας τους, άλλωστε σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και το Αρχηγείο .

Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση σας .