Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η κάλπη ανοίγει σήμερα για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την έγκριση Απολογισμών - ΕΚΛΟΓΕΣ 2022 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ








 Η κάλπη ανοίγει σήμερα  στης 11:00 πμ μέχρι της 18:00 μ.μ για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την έγκριση Απολογισμών - Διοικητικών - Οικονομικών - Προϋπολογισμών .

Παρακαλούνται τα μέλη του Σωματείου, να συμμετέχουν σήμερα στην πρώτη ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την έγκριση Απολογισμών - Διοικητικών - Οικονομικών - Προϋπολογισμών .

θα τους αποσταλεί στο προσωπικό τους email μήνυμα από την εταιρεία Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών electobox support ο σύνδεσμος ο οποίος θα περιλαβαίνει τα παρακάτω :   

 1. Ψηφοδέλτιο εφορευτικής επιτροπής     2 σταυροί προτίμησης

2.  Διοικητικός Απολογισμός 2020               ναι - όχι - λευκό 

3.  Οικονομικός Απολογισμός 2020             ναι - όχι - λευκό 

4,  Οικονομικός Προϋπολογισμός 2021       ναι - όχι - λευκό

 5.  Διοικητικός Απολογισμός 2021              ναι - όχι - λευκό 

6.  Οικονομικός Απολογισμός 2021              ναι - όχι - λευκό 

7.  Οικονομικός Προϋπολογισμός 2022        ναι - όχι - λευκό 

Ανοίξτε  το σύνδεσμο πιέζοντας επάνω και θα εμφανιστούν όλα τα παραπάνω , κατόπιν επιλέξτε στο αντίστοιχο κουτάκι που επιθυμείτε και ψηφίστε   ... αφού ολοκληρώσετε την ψηφοφορία πιέστε ΣΥΝΕΧΙΑ ώστε να κάνετε προεπισκόπηση - έλεγχο για το τι ψηφήσατε, 

Αφού ολοκληρώσετε τον έλεγχο πιέστε ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΟΥ  για την ολοκλήρωση διαδικασίας και αποστολή του ψηφοδελτίου για να καταχωρισθεί η ψήφο σας .

Η σημερινή ψηφοφορία είναι απαραίτητη ώστε να εκλεγεί η 3μελής εφορευτική επιτροπή και να  προχωρήσουμε στις εκλογές του Σωματείου για την ανάδειξη  εκπροσώπων στου Σωματείου που θα ακολουθήσουν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και  ώρα 11;00 π,μ έως 18:00 μ,μ .

Η ψήφος σας είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνέχεια του σωματείου .