Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ενημέρωση για την πληρωμή των νυχτερινών και υπερωριών των ΠΠΥ

 


Μετά από ενημέρωση μας από το αντίστοιχο τμήμα στη ΓΓΠΠ που είναι αρμόδιο για την πληρωμή των νυχτερινών και υπερωριών των ΠΠΥ .

Σας γνωρίζουμε ότι οι πιστώσεις για το μήνα Νοέμβριο και από τις 13 περιφέρειες έχουν αποσταλεί - ενταλματοποιηθεί και θα καταβληθούν στους λογαριασμούς των συναδέλφων τον τρέχων μήνα δηλαδή στης 14 Φεβρουαρίου .

Όσο για τις πιστώσεις για το μήνα Δεκέμβριο αυτές εκκρεμούν δηλαδή οι καταστάσεις δεν έχουν φτάσει στο αρμόδιο τμήμα , ώστε με την σειρά του να τις αποστείλει στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για ενταλματοποίηση και πληρωμή τους .

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι πληρωμές νυχτερινών και υπερωριών του εκάστοτε μήνα, στην προκειμένη περίπτωση του Δεκεμβρίου πρέπει να είχαν αποσταλεί τα τέλη του επόμενου μήνα,  δηλαδή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου για να καταβληθούν στις 14 Φεβρουαρίου .

Συμπερασματικά , του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου  αν οι καταστάσεις αποσταλούν στα τέλη Φεβρουαρίου θα πληρωθούν στις 14 Μαρτίου και οι δύο μήνες, σε διαφορετική περίπτωση θα καταβληθούν αυτές του μήνα που έχουν αποσταλεί .

Οι πληρωμές σταθερά γίνονται στις 14 του εκάστοτε μήνα ....