Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ 2022 ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ΕΚΛΟΓΕΣ 2022 ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ





Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΛΠΗ  θα ανοίξει αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022  και θα ανοίξει στις 11:00 π.μ παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου και της Εφορευτικής Επιτροπής στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία για τα μέλη του  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και την ανάδειξη των συλλογικών του οργάνων. 

Καλούνται τα μέλη του Σωματείου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ  έως και 18:00 μ.μ να συμμετάσχουν   στην ηλεκτρονική  ψηφοφορία της electobox online voting , η  οποία έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών του Σωματείου .

Με το άνοιγμα της ηλεκτρονικής κάλπης στης 11:00 π.μ θα αποσταλούν από την εταιρία στο προσωπικό σας email τα 3 ψηφοδέλτια του Σωματείου 

Για να ψηφίσετε, θα πρέπει να ανοίξετε το μήνυμα που θα λάβετε στο  προσωπικό σας email και να πιέσετε  στον σύνδεσμο που σας έχει αποσταλεί  για ανοίξουν τα ψηφοδέλτια: 

https://vote.electobox.com/booth/login


Πιέζοντας στον παραπάνω σύνδεσμο αμέσως θα ανοίξουν τα 3 ψηφοδέλτια 

1ο ψηφοδέλτιο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ                            μέχρι 7 σταυρούς 

2ο ψηφοδέλτιο ΕΛΕΓΚΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ                                   μέχρι 2 σταυρούς 

3ο ψηφοδέλτιο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ μέχρι 7 σταυρούς 


Μπροστά από το κάθε όνομα του υποψήφιου υπάρχει ένα τετράγωνο , επιλέγοντας και πιέζοντας το τετράγωνο προτίμησης που βρίσκεται μπροστά από το όνομα του κάθε υποψηφίου , δίνουμε και το σταυρό προτίμησης ... ΜΈΧΡΙ των αριθμό  σταυρών που αναφέρονται στο κάθε ψηφοδέλτιο . 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ (το σύστημα δεν επιτρέπει περισσότερους σταυρούς από αυτούς που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο ) .

Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να επιλέξετε κάποιον υποψήφιο και ο συνολικός αριθμός επιλογών δεν ταιριάζει στο επιτρεπτό όριο, το σύστημα θα σας εμποδίσει εμφανίζοντας σχετικό μήνυμα λάθους. Το ψηφοδέλτιο σας ΔΕΝ θα ακυρωθεί.

Επιλογή υποψηφίων

Αφού πατήσετε το σύνδεσμο που λάβατε, το ψηφοδέλτιο θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου.

Για να επιλέξετε να ψηφίσετε έναν υποψήφιο απλά πατήστε πάνω στο όνομα του. Ο υποψήφιος θα χρωματιστεί με πράσινο χρώμα.

Για να απο-επιλέξετε έναν/μία υποψήφιο, πατήστε ξανά στο όνομα του/της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ψηφίσετε λευκό ή άκυρο, πατήστε πάνω στο κουμπί ΛΕΥΚΟ ή αντίστοιχα ΆΚΥΡΟ.

Αφού έχετε επιλέξει τους υποψηφίους της προτίμησής σας για το Διοικητικό Συμβούλιο,  την Ελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, πατήστε το κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιβεβαίωση ψήφου

Μετά το πάτημα του ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα μεταβείτε στην οθόνη επιβεβαίωσης ψήφου. Εκεί θα δείτε τα ονόματα των υποψηφίων που έχετε επιλέξει να ψηφίσετε .

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ψήφο σας, πατήστε το κουμπί ΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΟΥ στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού σας.

Εναλλακτικά, εάν είστε σίγουρος/η πως θέλετε να ρίξετε αυτό το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΟΥ στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού σας.

 Οριστική υποβολή ψήφου

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ψήφο σας, πατήστε το κουμπί "Επιστροφή στην προεπισκόπηση".

Εναλλακτικά, εάν είστε σίγουρος/η πως θέλετε να προχωρήσετε σε οριστική υποβολή ψήφου πατήστε το κουμπί "Οριστική υποβολή της ψήφου".



Κρυπτογράφηση και αποστολή ψήφου

Το electobox θα κρυπτογραφήσει αυτόματα την ψήφο σας πριν την "ρίξει" στην ψηφιακή κάλπη. Μετά από αυτό το βήμα θα είναι αδύνατο κάποιος να διαβάσει το περιεχόμενο της ψήφου σας. Καθώς η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί το electobox είναι πολύ ισχυρή, η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει έως και ένα λεπτό.

Μην κλείσετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης κατά την διάρκεια της διαδικασίας κρυπτογράφησης.


Επιβεβαίωση επιτυχούς υποβολής ψήφου

Μόλις η ψήφος σας υποβληθεί επιτυχώς και στην τελευταία κάλπη, θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα στην οθόνη.

Μπορείτε πλέον να κλείσετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης σας.


Email επιτυχούς ψηφοφορίας

Μετά την υποβολή των ψήφων σας, θα πρέπει να έχετε λάβει ένα email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή υποβολή της ψήφου σας.

Στο email αυτό θα περιέχεται συνημμένη μία κρυπτογραφική απόδειξη η οποία επικαιροποιεί την ορθή υποβολή της ψήφου σας.


Η ψήφος σας είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνέχεια του Σωματείου .