Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο αρχηγός παραιτήθηκε για να καταγγείλει κορυφαία διαπλοκή και διαφθορά, Καταγγελία βόμβα αξιωματικού της πυροσβεστικής ... Ανακοίνωση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας



Ανασύρουμε από τα σχόλια για το ρεπορτάζ του bloko.gr αναφορικά με τους λόγους παραίτησης του κ. αρχηγού της πυροσβεστικής (ΕΔΩ), κείμενο του Γιάννη Ζάχου, ο οποίος παραθέτει μια άλλη εκδοχή. 
Διαβάστε το σχόλιο του κ. Ζάχου και στη συνέχεια το σχόλιο του bloko.gr πάνω στον σχολιασμό. 


"Αυτό κύριοι των έγκυρων ρεπορτάζ είναι η δική σας εκδοχή για το λόγο παραίτησης του Αρχηγού, όπως σας τον έχουν σερβίρει γνωστά παράκεντρα.

Οι πραγματικές αιτίες αναδεικνύονται στο κείμενο της επιστολής παραίτησης αν διαβαστεί αμερόληπτα. Αφενός αναδεικνύουν το ήθος και την αταλάντευτη προσήλωση αυτού του Αρχηγού να υπηρετεί αξίες, κάτι που για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι άγνωστο, όντας εθισμένο σε αρχηγούς μαριονέττες, γλείφτες και οσφυοκάμπτες.

Αφετέρου αδιαμφησβήτητα στηλιτεύει τη διαπλοκή πολιτικονομικοσυμβούλων του τέως Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ΓΓΠΠ, μη εξαιρουμένου και του αξιότιμου Γενικού Γραμματέα αυτής, και λόγω βλακείας, με κρατικοδίαιτα ιδιωτικά συμφέροντα που χρησιμοποιούν διαχρονικά το Πυροσβεστικό Σώμα να πλουτίζουν σε βάρος του ελληνικού λαού, ακόμα κι αυτή την ύστατη ώρα της οικονομικής τραγικότητας.

Τα λαμόγια βρίθουν.

Οι δημοσιογραφικές σας έρευνες όμως ποτέ δεν στράφηκαν προς αυτή τη κατεύθυνση. Ο ανένδοτος κατά της διαπλοκής συνεχίζεται. Τα παρτάλια στο Πυροσβεστικό Σώμα, είτε υπηρεσιακά είτε πολιτικά θα εξαφανισθούν. Οψόμεθα.

Ευχαριστώ για τη δημοσίευση του σχολίου"
Γιάννης Ζάχος


Σχόλιο bloko.gr: Παράκληση- έκκληση προς τον αγαπητό μας για την ευθύτητα του κ. Ζάχο. Το bloko.gr ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτό στον οποιονδήποτε και για οποιαδήποτε υπόθεση ή καταγγελία για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και διαφθορά. Στο οψόμεθα του κ. Ζάχου λοιπόν αθροίζουμε το, ιδού το bloko.gr, ιδού και οι σελίδες του. 
Πηγή : bloko.gr



Ανακοίνωση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη αναφορικά με δήλωση αξιωματικού του Π.Σ.

Αθήνα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016
Μετά και τη σημερινή επώνυμη συκοφαντική, αναληθή, εξυβριστική και περιέχουσα προσβολές κατά της προσωπικότητάς μου ανάρτηση του αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γιάννη Ζάχου, σε ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαι υποχρεωμένος να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη εναντίον του για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου, αλλά και για την αποκατάσταση και ανάδειξη της αλήθειας.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
Ιωάννης Γ. Καπάκης