Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ Για την κατάθεση πρότασης για την ένταξη των Εποχικών Πυροσβεστών του 2009 στον πίνακα Επιτυχόντων Επιλαχόντων της προκήρυξης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόσληψη των 4000 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης






Αναγνωστάκης Δημήτρης 
Βουλευτής Ευβοίας
19/09/2014

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τους κ. κ. Υπουργούς
-Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
- Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Θέμα : «Κατάθεση πρότασης για την ένταξη των Εποχικών Πυροσβεστών του 2009 στον πίνακα Επιτυχόντων Επιλαχόντων της προκήρυξης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόσληψη των 4000 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης».


                Ο βουλευτής Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την, με ημερομηνία 16/09/2014, Επιστολή του Σωματείου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  

              Στην Επιστολή του το εν λόγω Σωματείο επικαλούμενο «… το δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας… » όπως ορίζεται στο άρθρο 22 παρ. 1 εδ. β΄ του Συντάγματος, ζητεί την ένταξη των Συμβασιούχων Πυροσβεστών -που εισήχθησαν στο Πυροσβεστικό Σώμα κατά το έτος 2009, αλλά δεν ήταν εφικτό να συμμετάσχουν με αίτησή τους στον διαγωνισμό πρόσληψης 4000 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, καθώς υπήρχε εξαίρεση για όσους δεν είχαν τα έτη 2008-2009-2010- στον πίνακα Επιτυχόντων Επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. 

Ο καταθέτων βουλευτής
Δημήτρης Αναγνωστάκης