Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Καταγγελία του ΣΩΜΑΤΕΙΟY ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .για την απρεπή, απαράδεκτη και αντισυναδελφική συμπεριφορά της Διοίκησης της Ομοσπονδίας έναντι συναδέλφων που θέλησαν να παρακολουθήσουν της εργασίες του Συνεδρίου και εδιώχθησαν από την αίθουσα πραγματοποίησης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΡΑΚΗΣ  &  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΝΟΜΙΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗ  :(246/03  1924 ΕΜ 278/03) ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ             ΔΙΕΥΘYΝΣΗ :  ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ        Τ.Κ 69100   ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ :   2510 611302                        
              Blog : pyrosvestesamth.blogspot.gr                              E mail : ipapanast@gmail.com


ΠΡΟΣ:
1. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
1. Δ.Σ.   Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ    
3.  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ    

 ΑΡ.  ΠΡΩΤ :  18                                                                              ΚΟΜΟΤΗΝΗ :   02/03/2016



ΘΕΜΑ : Καταγγελία του Σωματείου μας για την απρεπή, απαράδεκτη και αντισυναδελφική συμπεριφορά της Διοίκησης της Ομοσπονδίας έναντι  συναδέλφων που θέλησαν να παρακολουθήσουν της εργασίες του Συνεδρίου και εδιώχθησαν από την αίθουσα πραγματοποίησης  




 Το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας Θράκης & Βορείου Αιγαίου  καταγγέλλει την απρεπή, απαράδεκτη και αντισυναδελφική συμπεριφορά της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, έναντι  συναδέλφων που θέλησαν να παρακολουθήσουν της εργασίες του Συνεδρίου και εδιώχθησαν από την αίθουσα πραγματοποίησης .
           
Το παραπάνω γεγονός έλαβε χώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείο Novus City Hotel στην Οδό Καρόλου 23 Πλατεία Καραΐσκάκη στην Αθήνα , όπου πραγματοποιήθηκε  το  12ου Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών (Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π) την Κυριακή  28 Φεβρουαρίου 2016 .

Στο  Συνέδριο παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, αλλά και συνάδελφοι απλά μέλη ανά την Ελλάδα που θέλησαν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου .

Και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες του Συνεδρίου και συγκεκριμένα κατά την ομιλία των προσκεκλημένων, ζητήθηκε  από τους συναδέλφους που ήρθαν με την ιδιότητα του απλού μέλους, αλλά και από τον  Αντιπρόεδρο του Σωματείο μας  που δεν ήταν πιστοποιημένος αντιπρόσωπος,  να αποχωρίσουν  από την αίθουσα πραγματοποίησης του Συνεδρίου .


Όταν η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.)  όπου ανήκει και η (Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π),  σε Συνέδριο της λόγω της Οικονομικής Κρίσης δέχθηκε όλα τα Εργατικά Κέντρα της Χώρας αλλά και τις Ομοσπονδίες μέλη της, ασχέτως αν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι ή όχι, δίνοντάς τους  βήμα και δικαίωμα  ψήφου  .

Θεωρούμε αντιδεοντολογική και απρεπή την συμπεριφορά της διοίκησης της Δευτεροβάθμιας Συνδικαλιστικής  Οργάνωσης του κλάδου μας,  έναντι όλων των συναδέλφων και το καταγγέλλουμε.





                                                                       Με τιμή για το                                                                                                                       Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου
            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     H  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                  ΑΣΤΡΟΥΔΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ                                    
    κιν.  6948401282  & *750942                                                               κιν. 6988615400  & * 715400