Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ενημέρωση για την τρέχουσα πληρωμή των ΠΠΥ που έχουν ενταχθεί στο μόνιμο προσωπικό

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΡΑΚΗΣ      &  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΝΟΜΙΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗ  :(246/03  1924 ΕΜ 278/03) ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΔΙΕΥΘYΝΣΗ :  ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ 
Τ.Κ 69100   ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ :   2510 611302                       
Blog : pyrosvestesamth.blogspot.gr
E mail : ipapanast@gmail.com


ΠΡΟΣ : ΜΕΛΗ ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 

ΑΡ.  ΠΡΩΤ :  395                                ΚΟΜΟΤΗΝΗ :   04/05/2018  

Ενημέρωση για την τρέχουσα πληρωμή των ΠΠΥ που έχουν ενταχθεί στο μόνιμο προσωπικό  

Συνάδελφοι, λόγο ότι έχουν κυκλοφορήσει διάφορα όσον αφορά την τρέχουσα πληρωμή των συναδέλφων που έχουν ενταχθεί στο μόνιμο προσωπικό , σας γνωρίζουμε στις 15 Μαΐου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε νυχτερινά υπερωρίες και εξαιρέσιμα για τα μήνα Φεβρουάριο επίσης οι ίδιες αποζημιώσεις για το μήνα Μάρτιο θα καταβληθούν αντίστοιχά στις 15 Ιουνίου, οπότε και κλείνει η όποια εκκρεμότητα αφορούσε δεδουλευμένα ως Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης .
Στις 27 Μαΐου θα καταβληθεί προκαταβολικά η μισθοδοσία του Ιουνίου, ως ενταγμένοι πλέον από τη 1η  Απριλίου στο μόνιμο προσωπικό,  η οποία θα περιλαμβάνει το βασικό μισθός του μόνιμου πυροσβέστη και όσα επιδόματα δεν εμπίπτουν για τον υπολογισμό τους σε μισθολογικά κλιμάκια, π.χ.  (οικογενειακό) .
Τα Π.Δ. που εκκρεμούν θα είναι έτοιμα μέσα στο μήνα Ιούνιο .  
Σε εκκρεμότητα θα είναι οι μισθοδοσίες του Απριλίου και τρέχοντος μήνα – Μαΐου, οι οποίες θα δοθούν αναδρομικά ως μισθοδοσίες μονίμου προσωπικού αφού από την 1η Απριλίου θεωρούνται αυτοδίκαια βάση νόμου ενταγμένοι στο μόνιμο προσωπικό, όπως επίσης αναδρομικά θα δοθούν και τα όποια επιδόματα δεν προσμετρηθούν στη μισθοδοσία του Ιουνίου .