Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΑΡΚΑΔΙΑΣ


              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
      Την Κυριακή 2 Ιουλίου στην πυρκαγιά στην Αερόπολη Λακωνίας  όπου επικεφαλής πυρκαγιάς ήταν ο Περιφερειάρχης Πελ/σου της πυροσβεστικής Αρχιπ/ρχος κ. Λαρέζος,  5της πυροσβέστης  μέλος του Σωματείου μας που υπηρετεί στην Π.Υ Ναυπλίου στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς  έσπασε το χέρι του σε 5 σημεία όπως αποφάνθηκε από την ακτινογραφία που έβγαλε  στο Νοσοκομείο Σπάρτης γύρω στις  11 το πρωί . Ο γιατρός του νοσοκομείου  που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες συνέστησε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί για τα πολλαπλά κατάγματα στο  χέρι .

    Παρόλα αυτά ο συνάδελφος αντί να μεταφερθεί αμέσως  στο ΓΝΑ251 όπου βρίσκετε τώρα, μεταφέρθηκε  με εντολή του Συντονιστικού Πελ/σου ή  του κ. Λαρέζου γύρω στις 12μιση το μεσημέρι στην Π.Υ Σπάρτης όπου παρέμεινε εκεί πάνω από 3-4 ώρες με φρικτούς πόνους,  και από κει με επιβατικό όχημα που πήγε στην Σπάρτη από την  Π.Υ Ναυπλίου  μεταφέρθηκε αδικαιολόγητα στο Ναύπλιο. Με το ίδιο όχημα γύρω στις 7μ.μ ξεκίνησε η μεταφορά του (εκεί που έπρεπε να είχε πάει από το μεσημέρι ) δηλαδή στο ΓΝΑ 251 όπου και νοσηλεύετε .
  Αναμένουμε να μάθουμε ποιος ευθύνεται τελικά για αυτήν την ολιγωρία
    Στην ίδια πυρκαγιά έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες από συναδέλφους μας  που παλεύουν με τις φλόγες ότι από το Σάββατο μέχρι σήμερα Δευτέρα νερό πόσιμο τους δίνουν  στις 4 η ώρα  το απόγευμα και φαγητό βραδινό στις 3 το πρωί.
   Να το πούμε αδιαφορία δεν θέλουμε.
   Αυτά είναι τα κυριότερα λάθη έως τώρα που λαμβάνουν χώρα στην φωτιά της Λακωνίας

                                                                  Με τιμή για
                                                                       Το Δ.Σ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         Σοφός  Γεώργιος                                                                                          Τζαρίμας  Χρήστος